Cele mai intalnite intrebari si raspunsuri despre serciviile foto video

In cele ce urmeaza dorim sa raspundem la cele mai frecvente intrebari intalnite pe parcursul anilor de lucru in domeniul foto si video de nunta. Urmarim sa clarificam cat mai multe intrebari legate de ziua nuntii, serviciile ce le oferim, contracte, etc. Ne dorim o colaborare cat mai transparenta si de lunga durata, astfel dorim sa discutam detalii ce au legatura cu ziua nunti, dar si detalii despre noi ca echipa foto si video.

Care este oferta noastra?

Va putem pune la dispozitie pachete distincte din care puteti alege dupa necesitatile Dumneavoastra. Oferim servicii de filmare, servicii de fotografiere si pachete foto video. Acestea pot fi achizitionate separat sau la pachet, unde puteti profita si de o reducere a pretului. Deasemeni in oferta noastra puteti gasi extraoptiuni cu care puteti personaliza oferta.

Detalierea serviciilor noastre.

Fotografia de nunta cuprinde prezenta unui fotograf (plus asistent, in functie de contract) pe toata perioada evenimentului (nunta, botez, cumatrie, etc). Materiaul final prezinta cel putin 500 de fotografii editate in totalitate, numarul de fotografii poate varia in functie de complexitatea evenimentului, de timpul acordat fogografierii si pachetul foto ales. Aici tinem foarte mult la calitatea fotografiilor si mai putin la cantitate, in viziunea noastra fiecare fotografie trebuie pusa in rama. Predarea materialului foto se face pe Stick USB personalizat sau la cerere online, cu ajutorul unei pagini special create pentru fiecare client in parte. De aici clientul poate descarca fotografiile la calitate maxima.

Videografia de nunta cuprinde prezenta unui videograf pe toata perioada evenimentului. Filmul nunti reprezinta un montaj cinematic de cel putin 90 de minute (sau mai mult in functie de contract si de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului, etc) plus clipul nuntii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul Dumneavoastra). Oferim filmare la calitate FullHD sau 4k, predarea materialului se face pe Stick USB sau online pe o pagina special create pentru fiecare client in parte. Pentru clientii ce parasesc tara punem la dispozitie si stocarea online a nuntii timp de 1 an de zile.

Sunteti prezenti pe toata durata evenimentului?

Da, suntem prezenti incepand de la pregatirile de nunta pana la finalul evenimentului (aruncarea buchetului, dezgatit). Programul de desfasurare il stabilim impreuna astfel incat sa putem surprinde toate momentele importante ale zilei.Totusi ne rezervam dreptul de a stabili de comun accord orele de receptie si final de eveniment, daca este necesar.

Deplasarea in alte localitati in afara de judetul Iasi si costuri de deplasare

Ne deplasam si in judetele alaturate Iasi-ului, la cerere. Costurile de transport se stabilesc in functie de kilometri parcursi si sunt calculate la 1 leu/kilometru.

Avem stabilita starea civila in alta zi decat cea a nuntii, intervin costuri suplimentare?

Daca aveti stabilita cununia civila in alta zi decat ziua nuntii nu este nici o problema, chiar recomandam clientilor nostri stabilirea acestui eveniment in alta zi, pentru a elimina putin din stresul si oboseala ce se acumuleaza in ziua nuntii. Cununia civila in alta zi nu prezinta costuri suplimentare daca are loc in timpul saptamanii si suntem anuntati din timp. Recomandam programarea cununiei civile in timpul saptamanii, pe parcusul weekendului este foarte posibil sa fim prezenti la alte evenimente.

Care este termenul de predare al materialelor foto video?

Fiecare eveniment in parte este tratat cu atentie sporita si grija pentru detaliu. Volumul mare de munca implica si o durata mai lunga de prelucrare astfel termenul de predare este de 4 - 6 luni de la data evenimentului. Unele perioade ale sezonului ne permit sa scurtam acest termen (inceputul sezonului de obicei). Daca evem materialul gata inainte de termenul de livrare acesta va fi livrat, dorim sa va bucurati cat mai repede de amintirile Dumneavoastra.

Se realizeaza fotografii cu toti invitatii de la nunta?

Pe parcursul zilei realizam fotografii cu toti membri familiei, prieteni, rude atat pe parcursul cununiei civile cat si la cununia religiasa si petrecere. Incercam sa surprindem cat mai mult si mai bun posibil. Dar daca totusi doriti neaparat o fotografie cu un prieten sau membru al familiei va rugam sa ne aduceti la cunostinta.

Avem stabilita locatia si ziua nuntii,cum putem rezerva data pentru serviciile foto video?

Un pas important in directia corecta a fost facut, acum urmeaza sa ne contactati telefonic, completand formularul alaturat sau accesand pagina de contact a acestui site. Completati formularul cu toate informatiile despre eveniment si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a confirma disponibiliatea noastra pentru ziua aleasa de Dumneavoastra, si pentru a discuta depsre ofertele noastre.
Ulterior se stabileste o zi pentru a ne putea intalni si semna un contract, astfel rezervand data evenimentului. Avansul este de 100 Euro pentru serviciile noastre.

Contacteaza-ne

  Cate fotografii primim?

  Dupa cum am mentionant mai sus, punem accentual cat mai mult pe calitatea fotografiilor. Evitam ca pe materialul final sa aveti dubluri, fotografii neclare, fotografii incorect expuse, etc. Oferim un numar minim de 500 de fotografii editate si corecte.

  Cel putin 90 de minute de filmare?

  Atat pe fotografii cat si pe partea video de nunta suntem prezenti active si incercam sa suprindem cat mai mult din emotia momentelor importante, obtinand o cat mai mare diversitate de imagini si unghiuri ale actiunii din timpul evenimentului.
  Durata filmului depinde de oferta aleasa si de desfasurarea evenimentului din ziua nuntii.

  Cum putem intra in posesia “bruturilor”?

  Materialele brute, foto si video nu se livreaza. Putem garanta ca pe materialul final veti regasi toate fotografiile si tot materialul filmat, editate si retusate cu atentie. Dar daca totusi doriti neaparat sa intrati in posesia acestor materiale, acestea se achizitioneaza separat fata de contractual semnat.

  Ne dorim un album de tip foto-carte de nunta, care este procedeul?

  Putem incepe procedeul de personalizare al albumului abia dupa ce predam fotografiile. Mirii trebuie sa realizeze o selectie de fotografii preferate, acestea vor fi asezate de noi in colaje si prezentate online sau prin email. Dupa ce mirii realizeaza toate modificarile dorite si primim ok-ul, trimitem albumul la print.